iphone abonnement

Iphone abonnement: help! Welke moet je nu kiezen?

Ik ben niet echt een fanatieke iphone gebruiker, maar handig vind ik de iphone natuurlijk wel. De laatste tijd ontdek ik steeds meer dingen die ik op de telefoon kan doen. Zo ben ik onlangs gestart met het bestuderen van vogels en in plaats van een vogelgids kan ik daarvoor een app downloaden. Hartstikke handig. Je kunt omschrijven wat je ziet en dan geeft de app keuzes van vogels die het zouden kunnen zijn. Net zo lang tot je bij de juiste vogel bent. Zo wordt vogels observeren wel heel makkelijk. En natuurlijk ben ik een fanatiek gebruiker van Whats app. Dat is echt een ideale uitvinding. Daarnaast doe ik nog wat kleinere zaken op de iphone, maar dat was het dan wel. Het juiste Iphone abonnement vinden bij mijn gebruik vind ik heel lastig. Ik wil niet te veel betalen, maar ik wil ook niet te weinig data hebben. Dus help! Welk Iphone abonnement is geschikt voor mij?

Iphone abonnement: heel veel keuze

Ik hoef het niemand te vertellen: als het gaat om een iphone abonnement heb je enorm veel keuze. In elk reclameblok op TV of radio zit wel een reclame van een telefoonabonnementaanbieder. De ene maakt het verhaal nog mooier dan de ander en eerlijk gezegd vind ik ze geen van allen betrouwbaar klinken. Een site waarop je een Iphone abonnement kan vergelijken leek me dan ook erg handig. Die heb ik gevonden en het heeft me helpen besluiten welk abonnement ik de komende tijd ga nemen. Ik wil gewoon zeker weten dat het goed is want tenslotte ben je er ook veel geld aan kwijt. Met mijn nieuwe Iphone abonnement betaal ik minder, maar ik heb toch meer dan genoeg data dus ik kan weer vrolijk de natuur in met mijn vogel app.

Kijk goed wat je kiest

Al die mooie aanbiedingen ten spijt is het denk ik echt belangrijk dat je zelf goed onderzoekt wat bij jou past. Ik denk dat je zo veel geld kan besparen. Zeker als je net als ik niet zo heel veel met je telefoon doet. Aan de andere kant, als je wel alles op je telefoon regelt dan kan het ook zinvol zijn abonnementen en voorwaarden goed te vergelijken. Ook dan zal je vast wat voordelen eruit kunnen slepen. Laat je dus niet verleiden door reclames maar gebruik je eigen gezonde verstand. Dat zal vast wat euro’s schelen.