2 december 2021

Opleiding naast je baan bij Fabius opleidingen

2 min read

Een opleiding volgen naast je fulltime baan kan prima bij Fabius opleidingen. Je hoeft bij Fabius namelijk maar één dagdeel per week naar lessen te komen. En die lessen kun je volgen op een hoop verschillende plekken in Nederland. Zo is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt waar je een opleiding kunt volgen. Of je nu kennis wil opdoen of een re-integratietraject volgt. Het kan allemaal bij Fabius opleidingen. De dagdelen dat je les hebt zijn in de avond of in de ochtend.

Dagdelen en versneld diploma halen

In de ochtend duren de lessen van 9 tot 12. In de avond is dit van 19 tot 22 uur. Wie een dag vrij heeft, gaat misschien liever in de ochtend naar lessen. Wie overdag tot 5 of 6 werkt, heeft juist weer meer aan de avondlessen. Heb je veel meer tijd per week? Dan kun je sommige opleidingen ook versneld doen. Dan heb je niet één dagdeel, maar twee dagdelen per week les. Zo haal je ook in de helft van de tijd je diploma. Dit diploma is op mbo-niveau. Per opleiding verschilt het precieze mbo-niveau.

Meer informatie over de opleidingen

Prijzen en duur van de opleiding verschillen natuurlijk per opleiding. Je kunt ook twee opleidingen combineren, dan volg je eerst een aantal weken de opleiding tot administratief medewerker om daarna nog een aantal weken te besteden aan een verdiepende opleiding. Zo haal je twee diploma’s bij Fabius opleidingen. Voor alle Fabius opleidingen en informatie over prijzen, startdata en duur van de opleidingen, ga je naar de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *