Qwic

Qwic: heerlijk ontspannen fietsen met geweldige fiets

Ik fiets vaak en veel. Als het enigszins kan zit ik elke dag op de fiets. Tientallen kilometers fiets ik per week. Naar mijn werk of gewoon heerlijk de natuur in. Volgens mij is er niets zo stress verminderend als fietsen. Ik vind het heerlijk om via de fietsknooppunten uren te zwerven. Langs water of door bossen. Of pas geleden nog over het immense Dwingelderveld in Drenthe. Het is dan alsof je één bent met de natuur. Puur genieten. Helaas viel er een tijdje geleden niet al te veel te genieten. Mijn oude barrel, die vele duizenden kilometers achter de banden heeft, begaf het. Niet voor het eerst overigens, maar ik zag nu wel dat repareren niet meer de moeite waard was. Ik moest afscheid nemen van mijn oude, trouwe fiets. Het werd echt tijd voor een nieuw, modern stalen ros. Een fietsmakker wees mij op het merk Qwic. Volgens hem was dat het merk voor mij. Dus ik ging Qwic maar eens opzoeken en ik werd gelijk enthousiast.

Qwic: fijne fietsen voor kilometervreters

Ik had de afgelopen jaren flink gespaard want ik had nog een oude fiets met een paar versnellingen. Dat moest nu maar eens anders. Omdat ik zoveel fiets mocht ik van mezelf wel eens een wat luxer exemplaar aanschaffen. Een fiets waarmee je met plezier uren achtereen tegen wind in gaat zullen we maar zeggen. Het merk Qwic interesseerde me wel. De fietsen zagen er mooi en stevig uit en vooral ook comfortabel. Een proefritje later was ik helemaal overtuigd. Opeens kon ik het me niet meer voorstellen dat ik zo lang op mijn oude fiets had gereden. Wat een luxe en comfort had ik al die tijd gemist. Het trappen ging een stuk lichter en het zadel zat heerlijk. Het was echt een enorme vooruitgang. De koop was dus zo rond. Die mooie Qwic fiets was van mij.

Heerlijk ontspannen fietsen

Nu fiets ik alweer een paar weken vrolijk rond op mijn Qwic fiets. Net als vanouds ga ik weer overal naartoe op de fiets. Maar het is allemaal zoveel makkelijker. Ik hoef me minder in te spannen en dus fiets ik ook verder. Zo ontdek ik weer heel veel mooie, nieuwe natuurgebieden. Terugkijkend had ik dit misschien al jaren geleden moeten doen.  Maar ach, ik heb hem nu: die fiets en ik ga er nog heel veel plezier aan beleven.